top of page

BEHANDLINGAR

Akupressur fungerar som akupunktur fast utförs med tryck istället för nålar. En behandlingsform inom traditionell kinesisk medicin (TKM).

 

Målet vid behandlingen är att ge förutsättningar för att obalanser i kroppens energiflöden ska kunna rätta till sig och att hjälpa till självläkning kroppsligt och emotionellt. Akupressur kan med fördel användas vid stressrelaterade problem.

Gravid- och mammamassage kan vara både massage för ren avslappning och välbefinnande eller förebyggande och behandlande för olika besvär i samband med din graviditet och tiden efter.

 

Exempel på vanliga problem pga förändrad kroppskonstitution och hållning är smärtor/trötthet i nacke, rygg och höfter, gravid- ischias, bäckenrelaterad smärta eller karpaltunnelproblematik.

 

Taktil massage är en mjuk, omslutande beröring av huden, som frigör kroppens "måbra-hormon" oxytocin. Den taktila beröringen bidrar till lugn och avslappning kroppsligt och mentalt, stärker kroppsuppfattningen och lindrar smärta och oro.

Behandlingsformernas gynnsamma effekter, både fysiskt och emotionellt, är evidensbaserade  och påvisade i olika studier.

 

Jag är Diplomerad Akupressör & Stressterapeut via Axelsons Institute, Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör via Behandlings-team John Carrier och Certifierad Taktil Massör via Ambosantus Taktiform.

Intresserad av en behandling? Då är du varmt välkommen!

 

Tryck på knappen Boka behandling till höger så kommer du vidare till bokningssidan.

Beröring hand.jpg
bottom of page