top of page
Vener_p%25C3%2583%25C2%25A5_ett_blad_mon

ETT MÖNSTER BLIR TILL

Min kreativa process handlar om ett treenigt samspel mellan öga, hjärta och hand. Inspirationen till ett nytt mönster kan komma från naturen, en detalj eller linje i en stadsmiljö, känslan av ett material i händerna eller en färgkarta.

Många tankar och idéer föds, förkastas och lagras. En del tar form, antingen som inredningsdetaljer eller som konst. Det kreativa skapandet är ren glädje och en av mina bästa former av meditation!

 

Om du gillar småskaligt framför massproduktion så välkommen att kika vidare i butiken på inredningsdetaljer och föremål skapade med glädje.

20 Striking 071121.jpg

SKRIVSTUGA

Något jag tycker om att göra när tiden räcker till är att skriva. Jag har alltid haft en skrivande sida inom mig. Jag gillar ord och hur uppgifter och berättelser tar form under händerna antingen på papper eller direkt i datorn.

Ett långsamt och både jobbigt och roligt projekt är en känslosamling från de senaste 15-20 åren som håller på att ta slutlig form. Nu behövs lite slutredigering och fotografering innan allt kan samlas ihop i något som kanske går till tryck om det känns rätt.

I lådan finns också starten på en mer skönlitterär berättelse. Den som lever får se om den hinner bli skriven innan det här livskapitlet är färdigt.

På upptäcktsfärd.jpg

BERÄTTANDE KONST

Tillsammans med Ewa Malmsten Nordell driver jag WiMiart. Vi skapar berättande bildkonst med eftertanke och samhällsengagemang. Bild och text som tillsammans skapar en helhet som inspirerar och utmanar.

 

Våra två utställningar Känna och Minnesresan har varit utställda under 2018 och 2019. Nu är vi återigen i skaparverkstan med nya projektidéer. Om du är nyfiken på vad vi gör och vill följa oss så är du välkommen till WiMiarts hemsida. Följ oss också gärna på sociala media.

bottom of page